voordelen van Xiaomi elektronica

Xiaomi Inc. is een van de grootste fabrikanten van smartphones wereldwijd. Daarnaast heeft dit bedrijf zich nu ook gericht op de ontwikkeling van andere gadgets, waaronder laptops, smartwatches, e – scooters en nog veel meer. De reden dat de producten van Xiaomi zo populair zijn, ligt veelal aan de voordelen die wij hebben, aan het kopen bij dit bedrijf. Hier hebben wij alvast drie voordelen voor je opgesomd.

De combinatie kwaliteit – prijs is zeer goed

Producten van Xiaomi, staan erom bekend relatief goedkoop te zijn; uit onderzoek blijkt dat ze bijvoorbeeld zelfs 50% goedkoper zijn, dan die van de concurrent. Men is dan vaak geneigd te denken, dat de kwaliteit hierdoor minder zal zijn. Niet waar dus. Producten van Xiaomi kunnen in kwaliteit heel goed concurreren met andere giganten als Apple en Samsung. De reden dat de prijzen van Xiaomi zo laag zijn, is ten eerste, omdat de producten niet in – store, maar online worden verkocht. Kosten voor pandhuur en distributie vallen hierdoor volledig weg. Daarnaast doet Xiaomi niet aan adverteren. Ze moeten het hebben van social media en mond – tot – mond reclame.

Groot assortiment

Alhoewel het bedrijf begon met smartphones, zijn er inmiddels een heleboel andere producten toegevoegd aan het assortiment. Je kunt er dus relatief veel producten kopen, en er verzekerd van zijn, dat ze de meest geavanceerde gebruikersopties bevaten. Daarnaast zorgen de concurrende prijzen ervoor, dat je niet langer dure aankopen hoeft te doen bij andere bedrijven. Bij Xiaomi krijg je de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Heel goede klanten en aftersale service

Wat men vaak meemaakt, is dat klantenservice bij dit soort bedrijven, veel te wensen overlaat. Als er onverhoopt toch iets defect is aan je aankoop, kun je met gerust hart contact opnemen met het bedrijf. In de meeste gevallen wordt je verwezen naar een van de service centers van het bedrijf, waar je verder geholpen wordt. Grote kans, dat dit nooit gebeurd; de kwaliteit van de producten is gewoon goed!

Tot slot

Xiaomi heeft met haar producten bewezen, dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, dankzij haar groot assortiment aan relatief goedkope spullen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de klantenservice; de klant is immers koning.

Ben jij op zoek naar de beste smartphones van deze tijd? Hier vind je een makkelijk overzicht met de beste smartphones van dit moment. Neem snel een kijkje!