De vele voordelen van de e-bike

Het is al weer een tijdje, bijna 2 weken, 2019, en dit jaar vind ik echt het jaar dat ik persoonlijk aan elektrische fiets moet. Iedereen in mijn omgeving heeft wel bijna een moet ik zeggen. Dus ik kan niet achterblijven toch?

Ik somde eerst voor mezelf alle voordelen van de elektrische fiets op. Ten eerste, sneller aankomen op waar ik maar heen wil. Voor mij is dat voor mijn werk. Ik heb overigens geen auto, ik fiets naar mijn werk, al is dit niet zo ver. Een kleine 10 KM. Maar ietwat dit proces versnellen, kan zeker geen kwaad, zeker nu ik zo nu en dan nog eens te laat kom. Daarbij fietsen in herfst en winter is vaak geen pretje door de polder kan ik je vertellen. Tegenwind fietsen denk niet dat er veel andere dingen zijn in het leven waar ik meer een hekel aan heb. Met een elektrische fiets is dat min of meer verleden tijd natuurlijk.

De voordelen zijn het me waard. Het enige waar ik tegenop hikte is de prijs. E-bikes zijn vandaag de dag nog steeds bepaald geen koopje. Zeker niet de meer hoogwaardige modellen in het segment zijn peperduur doorgaans. Ik heb lang gezocht op het internet totdat ik een webwinkel vond met fietsen meer in mijn prijs klasse zonder te compromitteren op de kwaliteit. De naam van de webwinkel Fast Furious Scooters. Ja zo heet die shop dus maar ze bieden ook fietsen en scootmobiel aan naast de scooters dus. Helemaal prima.

Enfin aangezien ik een vrouw ben wilde ik natuurlijk een damesfiets. En als het kan van het merk Sparta, want daar heb ik goede ervaringen mee. Nou ik kon mijn geluk niet op ze hebben Sparta damesfietsen hier te vinden, https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-fietsen/dames/sparta/. Dus direct besteld. Ik had de fiets binnen een week al binnen. Super blij mee, echt een fijne fiets, in ieder geval een goed begin van 2019 en tot nu toe nog geen enkele keer laat geweest op werk.